MONTAŽNO PROJEKTNO PROIZVODNO PREDUZEĆE


O nama

> O NAMA

Beogradmontaža a.d. je montažno projektno proizvodno preduzeće sa dugom tradicijom uspešnog poslovanja u oblasti projektovanja i izvođenja elektroenergetskih i telekomunikacionih instalacija, sa sopstvenim proizvodnim programom.

Istorijat firme seže do 1949.-te godine, kada je u Kraljevu osnovano Vojno instalatersko preduzeće Svetlost, za izvođenje elektro, grejnih i vodovodnih instalacija u objektima vojne industrije. Godinu dana kasnije, preduzeće se premešta u Beograd i registruje pod imenom «Montaža», preduzece za projektovanje i izvođenje termotehničkih, elektrotehničkih i hidrotehničkih instalacija, uređaja i postrojenja, u zemlji i inostranstvu, kao i za uvoz i izvoz opreme i zastupanje inostranih firmi.

Tokom narednih godina u okviru preduzeća poslovalo je nekoliko OUR-a, među kojima i OUR «Elektrika» (današnja Beogradmontaža a.d.), koja je izvodila sve vrste instalacija elektroenergetskih i telekomunikacionih instalacija na objektima širom bivše SFRJ kao i na brojnim lokacijama u Evropi, Aziji i Africi.

1990.-te godine, OUR «Elektrika» istupa iz D.P.«Montaža» i osniva samostalno preduzeće pod imenom MPPP «Beogradmontaža».

U godinama koje su usledile, svojim iskustvom, kvalitetom i mogućnostima, MPPP Beogradmontaža a.d. je postala jedno od najznačajnijih domaćih preduzeća u oblasti projektovanja i izvođenja energetskih i telekomunikacionih instalacija.

Znatnim ulaganjima u razvoj sopstvene proizvodnje, preduzeće uspešno isporucuje tržištu elektro uredaja i opremu vrhunskog kvaliteta.

Beogradmontaža a.d. je danas akcionarsko društvo sa 220 redovno zaposlena radnika i većim brojem radnika zaposlenih na određeno vreme. Nakon izvedene vlasničke transformacije, zaposleni radnici poseduju 90% akcija firme.

Pored licence za projektovanje i izvođenje elektroenergetskih i telekomunikacionih instalacija u zemlji, Beogradmontaža a.d. poseduje istu takvu licencu i za Rusku federaciju.

Višedecenijskim radom na objektima razlicitih namena u zemlji i inostranstvu stekli smo renome kvalitetnog izvođača i pouzdanog poslovnog partnera koji u potpunosti poštuje sve tehničke norme, zadate rokove i pravila struke. Poverenje koje nam je ukazivano do sada smo bez izuzetka opravdali i u najtežim klimatskim uslovima i problematičnim uslovima izvođenja i montaže.

Naš osnovni cilj je da u potpunosti odgovorimo, a kada je to moguće i premašimo zahteve i očekivanja korisnika naših usluga, svesni da stručnost i rad, pre svih drugih faktora, stvaraju reputaciju i uspeh preduzeća.

Naši prioriteti pomoću kojih nastojimo da ostvarimo lidersku poziciju na našem tržištu u oblasti proizvodnje elektro opreme i izvođenja radova su primena evropskih standarda i zapošljavanje mladih visoko obrazovanih kadrova.

Preduzeća posluju na naše dve lokacije u Beogradu, u Kosovskoj ulici (direkcija) i na Voždovcu (proizvodnja).


 
 
 
 
Sajt je poslednji
put ažuriran
28.05.2013.g.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vrh strane PočetnaEnglishKontakt

Copyright © Beogradmontaža a.d. Beograd 2005-2011. Sva prava zadržana.
Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole. Beogradmontaža ® je zaštićeni žig Beogradmontaže a.d. Beograd.